Waarom wij?

Wij bieden meer dan een gewone webshop. Uw aangeschafte wifi apparatuur is vooraf ingesteld conform uw wensen en direct gebruiksklaar. Ons technisch team kan u helpen met de installatie op uw locatie, u mag ook zelf de stekker er in stoppen.

Het beheer van uw wifi omgeving kunt u bij ons uitbesteden, wij ontzorgen u zodat u altijd correct werkende wifi heeft. U hoeft dan geen controller aan te schaffen, via onze controller (in private Cloud) zorgen wij voor beveiliging, updates en monitoring van de correcte werking. Uw privacy is gewaarborgd.

Wat u op internet doet is afgeschermd voor iedereen. Wij voeren updates uit en informeren u periodiek over de status van uw wifi. Een eventuele uitbreiding of aanpassing voeren wij op afstand uit, u neemt met ons contact op en wij gaan aan de slag.

Met een vast bedrag per jaar heeft u verder geen zorgen meer over uw wifi netwerk. Als er een storing is of iets moet worden aangepast kunnen wij dit vrijwel altijd op afstand oplossen en dat is dan zonder extra kosten. Wilt u een extra wifi punt binnen of buiten dan stellen we dit vooraf al voor u in, u stopt de stekker er in en alles werkt.

Ge´nteresseerd of heeft u nog vragen neem dan direct contact met ons op. Stuur een e-mail